Sveriges 25 mäktigaste träningsbloggar

av Terese Alvén i kategorin Blogg/webb, Inspiration den

Jag vill börja med att tacka alla för de fina gratulationerna som trillade in under gårdagen angående min utmärkelse till Sveriges mäktigaste träningsblogg. Jag blev väldigt glad över den. Men förutom min egen placering tycker jag det är roligt att känna många av de övriga som ligger på topp-25-listan. Många grymma tjejer (och några killar)!

När jag började blogga för nästan sex år sedan var de flesta andra träningsbloggar jag läste också skrivna av unga tjejer utan barn eller man. Nu har många på listan egna barn och vi är äldre (och klokare?). Jag gillar själv att läsa andra bloggar där skribenten har barn då det blir lättare att relatera till mitt egna liv. Jag har nästan glömt bort hur det var innan Charles kom in i mitt liv – och all tid man då hade att lägga på precis det man ville. Nu är det mer ett pusslande och ett prioriterande som står i fokus. Men det är fantastiskt det med, och träningen behöver inte bli lidande för att man får familj. Det gäller bara att anpassa sig, hitta tidsluckorna och träna effektivt när man kan.

Många har bloggat om gårdagens topplista, men alla har nog inte sett hela listan, så jag vill ge er en stor dos inspiration genom att presentera topp-25 här. Bara att klicka sig runt och inspireras:

1 Spark i baken
2 Olgas blogg
3 Träningsglädje
4 Fia Fit
5 Lofsan
6 Upp och hoppa
7 Orka mera
8 PT-Fia
9 Jessica Clarén
10 Träningslära
11 Em Löfgren
12 SvD:s maratonblogg
13 Gym Glam
14 Trend o träning
15 Aldrig vila
16 Liss fit
17 Fitness och hälsa
18 Jonas Colting
19 Body comf
20 Akorahim fysmonster
21 Functional fitness
22 Smaljeansen
23 PT-Philip
24 Linda Koski Wikström
25 Erdoderdo

Vad har du för favoriter?