bocker

Bokmässan 2015

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Bokmässan hälsa och livsstil

Bokmässan 2015 är över för denna gång. Kvar lever nya kontakter och en massa idéer som har ploppat upp. Här kommer sammanfattningen av min bokmässe-helg.

Jag åkte tåg ner till Göteborg i fredags och efter spårfel och förseningar kom jag äntligen ner. Jag fick rusa genom mässan för att hinna till min montertid, när jag skulle stå i IDUS monter och signera min bok Träna tillsammans med Tia. Efter ett par timmar där banade jag mig genom folkmassan till andra hörnan där Hälsa & livsstil hade en egen avdelning. På scenen blev jag på:ad av min träningsbransch-kollega Johanna Andersson och sedan pratade jag i 20 minuter om 10 sätt att träna tillsammans hela familjen. Roligast var när jag fick hela publiken att starta sitt fredagsmys med en stund fredagsfys. Alla fick ställa sig upp och dansa loss till ”I like to move it”. Tack alla som bjöd så friskt på sig! På mig hade jag snygga träningskläder från Helly Hansen som jag hade fått låna dagen till ära.

Bokmässan hälsa och livsstil

Efter föreläsningen blev det en taxifärd tillsammans med mitt PR-team Edit och Natalia (som även fixar grymma flätor i håret) till mingelfesten för Rosa kokboken 2. Gott att provsmaka de olika kändisarnas maträtter samt att få hänga i ett rosa rum fyllt av vackra blommor och trevliga människor.

Min andra, och sista, dag på mässan hade jag åter montertid hos IDUS för att signera. Då var även min vän Malin där som har skrivit roliga boken ”Muskler av plysch”. Ser fram emot att läsa den, fick med mig ett signerat exemplar hem. Andra böcker som jag köpte var min förlagskollega Tony Cronstams Snipp och Snopp samt Frida Boisens Digital Succé. Och så kom jag hem med ytterligare två tunga kassar från Norstedts fyllda av både litteratur för barn och vuxna … så roligt att frossa loss i härliga böcker! Charles och Tilde blev glada över böcker om Pippi, Alfons och Super-Charlie.

Vilken härlig helg, den lever kvar länge!

Bokmässan hälsa och livsstil