bocker

Chatta med mig i Vardagspuls ikväll!

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Träna tillsammans med Tia

Förra måndagen var jag med i direktsändning i Nyhetsmorgon. Och ikväll är jag med i direktsändning i Vardagspuls. En vana jag gärna vänjer mig vid, åh som jag älskar att vara framför kameran och få inspirera andra till rörelseglädje. Charles är däremot ledsen att han inte får följa med till studion idag, förra veckan gav mersmak till honom med – men han får se på sig själv i rutan hemifrån soffan istället.

Ikväll är temat att träna med familjen, det visas ett inspelat klipp från i somras när reportern Mia och hennes son Bobo var hemma hos mig och Charles och tränade. Sedan finns jag på plats i studion för att svara på tittarfrågor om att träna med familjen. Chatten är på Vardagspuls facebook-sida, titta in där från 17:55 idag.

Träna tillsammans med Tia

Bjuder här på några ”bakom kulisserna”-bilder från plåtningen till Träna tillsammans med Tia. Roligast var när Tilde med målmedvetna steg överraskade fotograf-Jane med att sticka fram huvudet precis framför kameralinsen när hon skulle plåta. Oj, som vi skrattade. Älskar bilden!

Träna tillsammans med Tia

Och slutligen, en annan rolig sak – Adlibris har just nu Träna tillsammans med Tia på startsidan under ”Populära böcker”. Tack för det alla läsare!

Träna tillsammans med Tia