bocker

Välkommen på releasefest! (och tjuvkika på Jätteviktig …)

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Jätteviktig adlibris

Vilken överraskning jag fick när jag tittade in hos Adlibris. Titta, de har lagt upp min nya bok! Boken kommer ut i slutet av januari, men det går att bevaka boken redan nu för att kunna vara bland de första att köpa den. Väldigt overkligt, vi håller just nu på att redigera boken för fullt. Inom några veckor går den till tryck.

Jätteviktig – att må bra efter en ätstörning handlar om vardagssituationer, händelser och tankar som kan vara tuffa under eller efter en ätstörning. Boken är en snäll kompis som peppar dig när du behöver stöd. Det är ingen ersättning för behandling, snarare ett komplement att använda sig av i vardagen. Boken Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild vet jag att en del har läst flera gånger då de tyckte den tog slut för fort och de ville ha mer, denna nya bok kan man antingen läsa från pärm till pärm eller hoppa till de kapitel som man behöver läsa just nu för att må bra, på så sätt räcker den längre. I boken bjuder jag på en massa tips samt egna erfarenheter och intervjuer med nio andra numera friska personer som delar med sig av sina bästa tips för att bli frisk.

Jag planerar att anordna en releasefest i slutet av januari med föreläsning inom något av ämnena jag tar upp i boken. Är du intresserad av att få en inbjudan dit? Skriv upp dig HÄR så kommer en anmälan längre fram i vinter (först till kvarn).

Tack bästa Jane för fotot på omslaget! Den plåtade vi i Vanadislunden en vacker höstkväll för någon vecka sedan.