Bloggkväll med Fazer på Pom & Flora

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

fazer rotfruktsbröd

I onsdags bjöd jag, Anna och Milla in till en avslappnad, mysig och inspirerande kväll  på Pom & Flora tillsammans med Fazer och fina bloggläsare. Drygt 20 bloggläsare bjöds på en avocado toast à la rotfrukt lantbröd, vi pratade om våra utmaningar och fick en härlig stund tillsammans. Jag som var lite trött innan eventet fick sådan energi! Tack alla som kom och bidrog till matglädje och att bry sig om sin hälsa på en sund nivå. Att inte göra som alla andra utan att hitta det som man själv mår bra av och helt enkelt göra lite mer av det. Inte svart eller vitt, allt eller inget – utan små förändringar som kan bli goda vanor och bestående moment i livet.

För att lyckas med en förändring tror jag verkligen att det handlar om små steg. Ta ett i taget och inte få panik om du ibland tar ett steg tillbaka. Fortsätt håll ögonen på målet och fortsätt kämpa. Om det är viktigt för dig, låt det ta den tid det behöver för att bli en bestående förändring i livet. Är inte målet viktigt, nej då kanske du har fel mål inställt, kanske är det någon annanstans du ska sikta då? Ibland när livet skakar om en, revidera dina mål om du behöver och anpassa utmaningarna till där du befinner dig.

fazer rotfruktsbrödJag hade på mig en favoritjacka från Daily Sports, här tillsammans med Anna Lissjanis och Milla Engren som jag arrangerade kvällen ihop med.

fazer rotfruktsbrödVi pratade alla om våra utmaningar.

fazer rotfruktsbröd

fazer rotfruktsbrödGoodiebags till alla gäster. Gott bröd och god choklad.

I samarbete med Fazer.