Thailands bästa golfbana?!

av Terese Alvén i kategorin Golf den

laemchabang3

Laem Chabang är en av Thailands finaste golfbanor (en av de två bästa jag spelat – den andra är Black Mountain i Hua Hin), och igår lyxade jag, Glenn, min pappa och bror till det med en runda där. Jag gillar inte att åka golfbil då jag hellre promenerar på banan, men här är bilar ett krav från klubbens sida. Vanligtvis går jag ändå och caddien får åka bil, men här var det långt mellan varje hål och bil var nödvändigt för att hålla ett bra speltempo. Och det var rätt skönt att varva promenerandet och spelandet med bilåkande, det får jag erkänna. Jag köpte en iscappuccino och hade det riktigt mysigt under de fyra timmar vi var ute.

laemchabang4

Dessutom gick golfandet riktigt bra. Hade tre hål då det gick åt skogen, men annars var jag rätt jämn i mitt spel, hade bra slag och bra resultat även om jag missade mina birdieputtar. Fyra par blev det i alla fall.

laemchabang
Kläder Röhnisch SS14 (ute i butik snart) och gamla skor från Adidas.

laemchabang1

Laem Chabang har en otroligt vacker miljö – och stundtals väldigt utmanande hål. Här nedan sker utslaget över en djup ravin innan bollen ska hamna på fairway.

Årets sista runda var något alldeles extra och jag är glad över den fina dagen jag fick med delar av min familj.

Är du golfspelare och vill förbättra din styrka till sommarens golfrundor? Kolla in dessa styrkeövningar anpassade för golfare!

laemchabang2