halsa

Klädd för trädgårdsarbete – och äventyr i skogen

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

merrell capra bolt mid goretex

Solen skiner och värmer och det enda jag vill är att vara ute i min trädgård på landet. Eller promenera i skogen bredvid. Eller ta en tur längst med landsvägen. Efter många skrivtimmar vid datorn denna vecka spritter det i benen och behovet av gröna dofter, lugn och fågelsång är stort. 

Förra helgen vårstädade jag jordgubbslandet och planterade några perenner samt buskar. I helgen ska jag plantera och så i mitt grönsaksland. Förra årets morötter blev succé, i år tänkte jag komplettera med rödbetor och potatis. Planerar även för att sätta hallonbuskar och en björnbärsbuske mot en solig södervägg. Gröna fingrar har jag inte fått riktigt än, men jag lär mig allt mer och jag tycker bara det blir roligare och roligare att hänga i trädgården. Se allt växa, vårda och sedan skörda.

Även min garderob har anpassats till trädgårdsarbetet och livet på landet. Glenn har köpt svartrosa slitstarka byxor till mig och jag håller fötterna torra i skorna Capra Bolt Mid Gore-Tex som jag har fått från Merrell för att testa. Vanligtvis går jag i gummistövlar på landet, särskilt nu när det är blött i gräset på förmiddagen, men det är betydligt skönare att gå omkring i vandringsskor. Bra grepp under sulan, gore-tex som håller vätan borta och så känner jag mig så snygg i dem. Älskar kombinationen av den mintgröna sulan och den rosa skon. En sko helt i min smak. I sommar kommer den få följa med på äventyr i skogen med barnen, ser fram emot att leta svamp, plocka blåbär och gå dit barnen leder mig.

merrell capra bolt mid goretex

merrell capra bolt mid goretex