halsa

Pollen eller förkylning?

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

promenad

Det var nog inte bara jetlag som spökade under lördagens löprunda. Sedan dess har jag varit lite krasslig med rinnande näsa (hej pollen gissar jag!) och ont i halsen, som nu har släppt som tur är. Jag har trots detta varit pigg men har hoppat träningen. Däremot har jag fått till ett par sköna promenader i lugnt tempo. Igår blev det en spännande promenad med Charles och bästisen Jack när vi skulle se Barnens Show på Berns. Killarna tyckte det var roligt att gå i lång tunnel, se alla Hulken-affischer på stan och framför allt att se showen.

Spoon soppa

Aptiten är inte på topp när jag är krasslig, men jag har njutit av färdiglagad soppa från Spoons, älskar deras smaker och att det enbart är naturliga ingredienser som finns i ett helt vanligt kök. Snabbmat när det är som bäst. Bara att värma på, komplettera med ägg (om man vill) och ta fram ett par matmuffins från frysen.

promenad

Och min andra promenad? Den skedde tidigare idag efter lämning på förskolan. Då tog jag en solig promenad innan jag en timme senare landade på hemmakontoret för jobb framför datorn resten av dagen. Har man inget kontor att GÅ till, får man se till att skapa en väg ändå. Tack för vardagsmotionen och solstrålarna som startade dagen på bästa sätt.