halsa

Spännande lördag – Mamatummy day, Womens Health Halvmarathon och Loppi event

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

guldkant på morgonen

Under min löprunda nu på morgonen reagerade inte kroppen riktigt som jag ville. Benen var sega och tunga och inte lätta och snabba som önskvärt. Nåväl, det blev i alla fall guldkant på morgonen att starta dagen med en timmes rörelse längst Stockholms gator och vatten. Sedan får jag acceptera att det inte blev min bästa löprunda, troligen går det bättre nästa gång. Vet såklart vad troliga anledningar är: jetlag och enbart kortare träningspass i Kina.

Det är i alla fall en spännande dag idag. Jag och barnen ska gå modevisning för me&i på Loppis två event (ett för bloggare och ett för allmänheten) idag. Barnen är alldeles uppspelta inför det. Vi gick visningen i höstas också, och Charles ÄLSKADE det. Andra roliga aktiviteter som sker idag som jag tyvärr fysiskt missar är Womens Health halvmarathon (kanske bra med tanke på benens seghet idag …), loppisen i mitt kvarter i Vasastan och Mamatummy day, en dag som vill uppmärksamma de problem med magen som många gravida kan uppleva efter förlossningen och som kan förvärras med fel träning och råd. Genom att lyfta frågan och kunskapen vill Mamatummy day inspirera fler till att få rätt råd och må bättre som starkare mammor. Är du i Stockholm idag kan du dyka upp i Rålambshovsparken mellan 10 och 14 idag för att få personliga råd.

Nej, nu ska jag dra på barnen deras kläder och bege mig till Clarion för att fixas inför modevisningen! Lycka till alla som ska springa idag och lycka till alla som tränar era mammamagar lite extra idag – och på rätt sätt!

loppievent