Årets förebild?

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Ni vet ju att jag blev lite besviken över att Veckorevyn inte hade någon hälsokategori att tävla i med sin blogg, men nu har jag hittat en annan tävling där jag behöver din hjälp. Jag skulle verkligen uppskatta det. Jag lägger ner mycket tid på min blogg, och ni läsare är anledningen till att jag orkar. Jag strävar hela tiden efter att bli bättre och möta era efterfrågningar. Så, OM du tycker om min blogg, OM du tycker att jag är en bra förebild, OM du vill hjälpa mig, nominera mig till årets förebild.

Det här är årets förebild enligt Healthy Business:

”Årets förebild
Går till den person som under det gångna året gjort en insats eller prestation som verkat positiv för branschen. I denna värdering tas även hänsyn om aktören bidragit till ökat massmedialt intresse för branschen. Det kan vara en expansiv klubb, en uppskattad leverantör, en enskild individ, instruktör etc.

Gå in på här och scrolla ner till nomineringsfältet. Välj ”årets förebild” och nominera mig och min blogg. Jag tycker verkligen att det är dags att träningsbloggar uppmärksammas mycket mer än vad de gör idag, och att få ett erkännande i träningsbranschen där jag jobbar skulle betyda mycket för mig.