Blogger Boot Camp 2012 – dag 1

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent, Inspiration den

Träning med Spartan.

Blogger Boot Camp 2012. Nu är årets energifyllda helg över. Tusen tack för all kärlek, all kraft och all energi ni deltagare, samarbetspartners, medarrangörer och instruktörer har bidragit med. Vi arrangörer är väldigt nöjda och har haft riktigt kul i helgen. Efter ett och ett halvt intensivt dygn har jag äntligen landat vid min dator för att kunna sammanfatta helgen. Vi börjar med dag 1.

SPARTAN inledde med passet Lebert Fitness, ett funktionellt pass där många färggranna redskap användes och där deltagarna vaknade till rejält.

Sedan blev det fotografering med hela gänget i de snygga Röhnisch-linnena som alla deltagare fick, och så fanns möjlighet att vinna priser i olika tävlingar under helgen. Bland annat en tipspromenad och styrkeutmaningar.

Röhnisch-linne med snygg rygg.

Helt galna och fantastiska deltagare under min cykelklass!

SWEET AND SOUR, min cykelklass drog igång innan lunch samtidigt som hälften av deltagarna dansade inne i stora salen. Trots en del teknik- och cykelstrul blev det en helt fantastisk klass enligt mig. Deltagarna tjoade och peppade varandra till max! Titta bara här:


Efter lunch och modeshow med vår sponsor Löplabbet blev det ett friidrottsinspirerat pass med Robert Kronberg. Roberts nya klasskoncept heter Faster, Harder, KronBee - Train like Athletes och tror jag kommer uppskattas av deltagare som gillar att utmana sig och jobba med kondition, styrka och rörlighet.

Glada deltagare under Robert Kronbergs ledning.

Som avslutning blev det tuffa idioten:


Efter en tuff dag är det härligt att avsluta mjukt. I alla fall för halva gänget. En del tappra drog ut till leran utomhus för ett kaxigt Blogger Boot Camp-pass med Erick Manalo, men resten stannade i salen för att mjuka upp kroppen med yoga tillsammans med Anna Lissjanis.

Yoga med Anna Lissjanis.