Mål och utmaningar 2012

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer den

Ett år är tillända och ett nytt spännande står redo att fyllas av utmaningar, upplevelser och drömmar. Vad vill du ska ske 2012? Jag är inte mycket för nyårslöften. De bryts oftast efter någon vecka. Däremot sätter jag gärna mål för mig själv och tänker ut vad jag vill ska hända under året. Dessa händelser skriver jag upp i ett brev till mig själv för att jag mentalt ska göra dem verkliga. När tanken väl är född och jag fysiskt har skrivit ner dem, blir det lättare för mig att nå dem även i verkligheten.

Några av mina mål 2012:

– Jag springer Stockholm marathon på en bättre tid än förra gången jag sprang

– Jag instruerar en grym cykelklass på the Nike Blast i Globen

– Jag åker Tjejvasan och njuter av det

– Jag åker till IHRSAs träningskonvent i USA (om någon kan hjälpa mig att få detta mål att gå i uppfyllelse, skicka ett mejl)

Resten av mina mål och utmaningar håller jag för mig själv tillsvidare. Jag sätter inte bara mål inom träningsvärlden, har även andra mål inom karriär och privatliv som jag vill uppnå.

Så min fråga till dig att ställa dig själv är – vad vill du ska ske 2012? Gör svaret till verklighet! Må bättre, bli starkare, klara den där tävlingen eller utmaningen du drömt om. Kanske bli instruktör? Kanske springa marathon? Som ett känt sportmärke brukar säga, just do it! Du bestämmer vad du vill fylla ditt 2012 med.