Summering #33procentutmaningen

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

fazer 33procentutmaning

Vi har kommit till slutet på #33procentutmaningen som började för en månad sedan tillsammans med Fazer och såklart mina bloggande vänner Anna och Milla. Eller slut och slut – det är ju nu det börjar. Det är nu som utmaningarna mer har blivit vanor och en naturlig del av livet. Visst kräver det fortfarande aktiv tankeverksamhet för att få till alla utmaningar, särskilt vattnet som inte kommer helt naturligt för mig än, men på det stora hela är jag väldigt nöjd och jag känner att jag har fått in mer hälsa i livet.

Jag hoppas att ni har blivit inspirerade under dessa veckor, både via nätet och ni som kom på bloggträffen, och hittat egna utmaningar som är givande för just er. Kom ihåg – det behöver inte vara allt eller inget – nyckeln till en bestående förändring är att göra små förändringar, ändra lite i taget.

Förra veckan skrev jag om hur det går i mina tre utmaningar, och det fortsätter rulla på så läs gärna mer här om du vill gå in i detalj på varje enskild utmaning: äta mer grönt, dricka mer vatten och styrketräna/rörlighetsträna mer.

fazer 33procentutmaning

Tack alla ni som har delat med er av era egna utmaningar. Vi har haft en tävling på Instagram och vi har några glada vinnare. Grattis säger jag till:

Vinnare av årsförbrukning av Fazer rotfruktsbröd:
viktoriakarlsson.se
marlenerinda
nelandermaria

Vinnare av värdecheckar på Fazer för 200 kr:
karin_tanketal
jessicasundberg72
lindaassarsson
bokskogen123
sparabossandeluxes
maltrock

Vinnarna kontaktas av Fazer via privata meddelanden på Instagram.

Bra jobbat alla! Hoppas ni är stolta över er själva. Jag känner att min kropp är väldigt glad och tacksam över de förändringar jag har gjort, där just styrketräningen och rörlighetsträningen har gett mig det största kvittot att jag är på rätt väg. Har blivit både rörligare och starkare på kort tid. Kvittot på mer näring i grönsakerna och mer vätska sker mestadels inne i kroppen och är inte lika tydligt utåt, men på längre sikt ger det såklart mer påtagliga resultat i energinivå och bra balans i kroppen.

Detta inlägg skrivs i samarbete med Fazer.