Årets sista löparlopp

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Höstens sista löplopp för mig.

Nyss landade startbeviset för Hässelbyloppet i min brevlåda. Loppet är den 16 oktober och det är mitt sista löplopp för denna säsong. I år har jag endast sprungit Midnattsloppet hittills. De andra loppen som jag var anmäld till föll bort på grund av förkylningar och skador i höften. Väldigt trist, men jag springer inte om jag inte mår bra. Hälsan går alltid först.

Imorgon är det ToppLoppet i Hagaparken. Tyvärr kommer jag inte att springa det heller då vi ska på bröllop på västkusten. Hade helt glömt att det var samma helg, men då det är en vän till mig vill jag gärna vara med på hennes stora dag. Ibland måste man välja. Jag har ett lag av läsare som ska springa i helgen och jag har mejlat dem redan så att de vet att jag inte kommer. Dessutom kommer jag att skicka en goodiebag till var och en som en liten kompensation. Tror de kommer få det roligt även om inte jag är där. Hoppas att jag får träffa er vid något annat tillfälle.

Över till Hässelbyloppet igen. Längtar dit och håller tummarna att jag ska få vara frisk så att jag kan springa! Någon annan som ska springa Hässelbyloppet?