Köpa pulsklocka?! Kolla in dessa 3 färgglada nyheter

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Shopping den

Sugen på att investera i en pulsklocka? Kul att följa statistik och se hur man springer eller tränar! Här är några av årets nyheter som finns i butik nu. Klockorna jag har valt är anpassade till den vanliga motionären, som kanske vill ha en färgglad klocka och lagom med funktioner till ett rimligt pris.

TomTom Spark GPS Fitness Watch

tomtom spark

Med TomTom Spark kan du lämna mobilen hemma (om du inte vill ha med den för att ta bilder) då klockan har inbyggd musikspelare och musiken streamas till headsetet via Bluetooth. Över 500 låtar får plats i klockan. Förinstallerade spellistor för löpning och träning finns när du startar igång klockan. Förutom musik har TomTom Spark pulsmätning för olika idrotter och GPS-mätare som mäter såväl tid, distans och hastighet som tempo i realtid. Extra roligt att det finns armband i olika färger att välja bland. Pris: 2 399 kr.

Garmin Forerunner 25

garmin forerunner

Lättanvänd löparklocka som registrerar sträcka, tempo, puls och personliga rekord. Genom smartaviseringar kan du hålla koll på mobilens samtal eller sms. Aktivitetsmätaren mäter all annan aktivitet utöver ditt träningspass. Pris: 1 699 kr.

Polar A300

polar A300

Denna färgglada karamell kom ut redan i maj, men den får ändå vara med på listan då vi alla behöver lite färg i höst och vinter. Förutom aktivitetsmätning dygnet runt innehåller A300 också Polars Smart Coaching-funktioner som tolkar kroppens signaler och ger smart träningsvägledning. Pris: 1 699 kr (inkl pulsbälte), 1 249 kr (utan pulsbälte).