mode-trender

Mina 10 favoriter i träningsgarderoben, plats 6-10

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Här kommer fortsättningen på min topp-tio-lista över min träningsgarderobs basfavoriter. Plagg, skor och accessoarer som jag ofta återkommer till när jag ska träna.

6. Bästa löparjackan under sommaren! Visst önskar man att det alltid var shorts- och linne som gällde under sommarens löprundor, men ibland krävs en tunnare jacka. Särskilt om det regnar eller blåser. Och jag som gärna springer på morgonen behöver ofta mer än ett linne – om jag inte är här i Thailand och springer vill säga … Min favorit i somras var en svart halvt genomskinlig jacka från Adidas. Jackan är från förra året men jag sprang lika mycket med den i år.

Björn Borg marmorKjol och klänning från Björn Borg. Även bästa kepsen syns här …

7. Bästa träningskjolen! Björn Borg satsar mycket på sin tenniskollektion, och de är ett av få märken som gör träningskjolar. Jag spelar ofta tennis i kjol, men gillar även att springa med kjol och Björn Borg är en favorit. I somras hade de en variant i snyggt marmormönster – ett mönster som jag fortfarande inte har tröttnat på, trots att det kanske inte är lika trendigt som tidigare i år. Kläderna går fortfarande finfint att träna med. (Björn Borg har även bästa tennisklänningen – och den syns också på bilden.)

favoritkepsBästa träningskepsen för mitt huvud. Här i redskapsboden på landet.

8. Bästa träningskepsen! Jag har ett rätt stort huvud och det är svårt att hitta kepsar som jag trivs att använda. Ett riktigt lyckoköp var dock en golfkeps från Nike som jag köpte i somras. Till golf har jag inte använt den så mycket, endast här i Thailand, men den har följt med på en massa löprundor. Snyggt rosa är den också, stort plus om du frågar mig.

9. Bästa träningsklockan! När jag springer med teknik kör jag gärna med en pulsklocka från TomTom. Tycker den är smidig på handleden, enkel att använda plus att jag gillar möjligheten att byta armband. Bra för den som gillar att leka med olika färger eller vill förnya looken emellanåt. Här i Thailand springer jag med nya TomTom Spark GPS Fitness Watch. Mycket bra klocka, dock lite synd att mina gamla armband inte passar denna modell … så nu får jag bara köra med svart armband.

10. Bästa sportbehån! För tjejer med stora bröst är detta lika viktigt som bra träningsskor. Mina bröst har dock blivit mindre efter två barn och jag behöver inte det värsta stödet. Kan lätt känna mig låst om jag tycker att sport-behån sitter åt för hårt. En favorit som jag ofta använder då den är mjuk och smidig att använda är Rib Seamless Bra från Stay In Place. Älskar de olika färgerna så det går att matcha med träningslinnet. Jag har flera av denna modell och använder dem nästintill varje gång jag tränar.

Har du något favoritplagg i träningsgarderoben som följer med i vått och torrt? In och tipsa i kommentarsfältet! Missade du första delen i min lista hittar du plats 1-5 här.