mode-trender

Reebok ZPump Fusion – skräddarsydd sko

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Reebok ZPump Fusion

Över hela världen släpper Reebok idag sin senaste produkt inom innovativ fitness, nämligen löparskon Reebok ZPump Fusion. En sko som manuellt pumpas upp med hjälp av en knapptryckning för att forma sig efter just din fot.

Reebok är ett företag som ofta kommer med nya spännande produkter med olika tekniska lösningar. För ett par år sedan testade jag en sko som värmdes upp med en hårtork för att forma sig efter foten på bästa sätt, och nu kommer alltså pump-tekniken. En teknik som tidigare har använts i en annan variant på Reeboks basketskor.

Till skillnad mot vanliga löparskor som ofta består av uppemot 40 komponenter är Reebok ZPump Fusion byggd av tre huvuddelar; sulan, en stretchig kompressionsplös samt den luftfyllda ovandelen som pumpas i eller ur luft beroende hur just du vill ha din sko. Skosnörena är enbart en modedetalj, deras funktion är onödig i denna sko. Det är en lättviktig löparsko som ska ge stabilitet och tillåta snabba svängar i sidled.

Reebok ZPump Fusion

Det ska bli spännande att testa skon som jag tror funkar fint även som sportig vardagssko, inte enbart för löpning. Och är du sugen på skon så finns den alltså i butik från och med idag.

reebok

Inte tjuvstarta …

Reebok ZPump Fusion

Förutom att testa skorna hann jag med att krama på Erika och Malin under Reeboks lanseringsevent.