skonhet-hudvard

Pai Skincare, ekologiska produkter för känslig hud

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård den

pai skincare

Hudvårdsmärket Pai Skincare har nyligen lanserats i Sverige men startades redan 2007 i England. I Sverige säljs det mest på nätet, men även i utvalda yogastudios och andra samarbetspartners som rimmar väl ihop med Pais filosofi. Produkterna är framtagna för känslig och allergibenägen hud med ingredienser som lugnar huden och fria från irriterande kemikalier och alkohol. De är också certifierade ekologiska produkter med minst 70% ekologiskt innehåll.

pai skincare

Under en intim pressfrukost blev jag idag introducerad till Pai Skincare, hade inte hört talas om dem innan, och jag ser fram emot att testa deras bästsäljande ansiktsrengöring och populära olja. Under frukosten testade jag många av produkterna på händerna, och min första reaktion är att de enkelt gick in i huden och gjorde den mjuk utan att kännas fet.

pai skincare

Stort plus också för ingredienslistan på förpackningarna. Förutom de latinska och ”konstiga” namnen finns förklaring till vad allt är. Bra för oss konsumenter som vill veta vad vi lägger på vårt största organ, men som inte är superinsatt i varje ingrediens. Här blir det lättare att få en överblick. Ser fram emot att testa, någon av er som använder märket? Återkommer med recension så småningom.

pai skincare