skonhet-hudvard

Sparkling moment – njut av hudvård och hälsa

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård den

Sparkling moment Sundbyberg

Sparkling Moment är en nyöppnad salong i Signalfabriken i Sundbyberg. Om en vecka slår de upp portarna, idag var jag inbjuden genom min vän Karin för ett intimt och otroligt skönt event. Salongen är fylld av det som ägarna älskar och mår bra av – det handlar om att må bra på alla plan, inte bara bli vacker på utsidan (med ansiktsbehandling, fransförlängning, manikyr eller ny frisyr) utan att även må bra inuti (med massage, snälla produkter, skön atmosfär). Under förmiddagen fick jag en timmes ansiktsbehandling – bra start på hösten efter sommaren! – där min hud boostades med en massa fukt och jag testade produkterna Medik8 som är relativt nya i Sverige. Mitt första intryck var verkligen wow – de doftade gott av naturliga ingredienser och min hudterapeut matchade ihop bra produkter med min hud. Favoriten var serumet nedan med doft av apelsin, fick med en liten testflaska hem, så jag ska fortsätta prova.

Efter ansiktsbehandlingen och mumsig frukost med chiapudding, avokadoröra och knapriga knäckebröd njöt jag av en timmes massage. Ni förstår att jag var mör när jag gick därifrån. Halvsov under behandlingarna, rejält avslappnad blev jag. Samtidigt som jag fick ny kraft.

Karin valde också ansiktsbehandling samt att klippa håret, då testade hon hårmärket No 4 som precis kommit till Sverige, som andra land i Europa och säljs på exklusivt utvalda ställen. Jag fick med schampo och balsam hem för att testa. Återkommer om det.

Nu är det inte varje dag man kan lyxa med flera timmars behandlingar. Men jag vill ändå påminna om att ta hand om er själva, det kan räcka med att tända några ljus, sätta på vacker musik, mixa ihop en smoothie och sätta sig med en bunt olästa tidningar. Eller varför inte tappa upp ett fotbad eller lägga en ansiktsmask. Vi behöver alla tid för oss själva ibland. Och har du möjlighet, boka en behandling på salong, så underbart.

Sparkling moment Sundbyberg