tavlingar

Snart dags för Tjejmilen – vinn en härlig picknickkorg från Picadeli!

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Den 5 september (min och Glenns bröllopsdag) är det dags för Tjejmilen. Jag har sprungit loppet ett antal gånger, senast förra året och för en väldans massa år sedan var Tjejmilen det första löplopp jag sprang – jag kommer ihåg hur nöjd jag var, det var första gången som jag sprang en hel mil, det kändes som att jag hade vunnit hela loppet. Tjejmilen är en snäll tävling som passar både de som vill springa lite snabbare (om man startar tidigt och undviker trängseln) och de som vill ta det lugnt. Har för mig att man även får ha med sig barnvagn i den sista startgruppen, det är det inte många löpartävlingar som tillåter. Jag ser fram emot årets upplaga av Tjejmilen! Ska du springa? Då har jag en rolig tävling som jag tycker du ska vara med på!

Sallad från Picadeli

Vinn välfylld picknickkorg!

Picadeli är för andra året i rad med som matutställare på Tjejmilen i september! Nu har du chansen att tävla om tre välfyllda picknickkorgar från Picadeli!

Picadeli vill vara det fräscha och hälsosamma matalternativet med sina självplocksbarer för sallad där du enkelt kan skapa en god och mättande måltid på plats i butik. Ingredienserna är många och du kan därför kombinera ihop din sallad precis som du vill ha den och den mängd du vill äta. Smart för både plånboken och hälsan helt enkelt! Picadeli finns idag på 1000 livsmedelsbutiker och servicebutiker runt om i Sverige, samt även i Finland. Vill du se vart närmsta Picadeli-salladsbar finns, gå in på www.picadeli.se.

Tävlingsregler:

  • Lämna en kommentar till detta inlägg och skriv vilken som är din favoritsallad.
  • Tagga gärna den eller de som du vill bjuda med på din picknick.
  • Motivera varför just du ska vinna en picknickkorg från Picadeli.
  • Det går också att tävla via Instagram om du har en öppen profil: tagga din favoritsallad med @sparkibaken och @picadeli samt en vän du vill bjuda på salladen och du är med och tävlar!
  • Sista tävlingsdag är den 28 augusti. Vinnarna meddelas per mail.

Vinsten hämtas ut i Picadelis utställartält på Tjejmilen den 5 september 2015 i Stockholm.

Sallad från Picadeli

Detta inlägg skrivs i samarbete med Picadeli.