tavlingar

Tävling – ta hand om dina tänder!

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Tävling oral b elektrisk tandborste barn

Påsken brukar innebära en hel del godis och småätande för stora och små. Inget fel med det. Jag hoppas också få njuta av ett gott påskägg. Men också viktigare att ta hand om tandhälsan under tiden då tänderna inte riktigt uppskattar småätandet.

Charles tappade sin första tand för några veckor sedan, och förra veckan tappade han ytterligare en. Så nu har han en stor fin glugg i nederkäken. Nu börjar en ny tand växa upp och vi borstar extra noga där. För att göra tandborstningen roligare använder vi färgglada tandborstar med barnens favoriter – Frost för Tilde och Cars för Charles. Och för att lära sig får barnen borsta själva först, och sedan ser jag eller Glenn till att borsta lite extra på slutet med ytterligare en liten klick tandkräm.

I ett samarbete med Oral B kan du nu vinna en elektrisk tandborste till ditt barn. Vinsten är en elektrisk tandborste med motiv av Olof från Frost på själva tandborsten från Oral B, tandborsten passar barn från 3 år och uppåt.

För att tävla: kommentera detta inlägg med vad du helst äter i påsk och vem du vill ge tandborsten till. Senast annandag påsk behöver jag ditt bidrag, då utser jag en vinnare.

Lycka till!