tavlingar

Vinn träningskläder – och inspireras bakom kulisserna

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

daily sports sweden

Jag hoppas att du njuter av din påsk! Vi inledde helgen med en underbar påskmiddag hos mina föräldrar tillsammans med andra släktingar igår kväll. En massa god mat, lek för barnen och kortspel för oss vuxna. Det var länge sedan jag spelade spel och stannade uppe sent, en riktigt härlig kväll. Idag väntar städning på landet. Låter kanske inte som något att se fram emot – men det gör jag. För det är som starten av den varma säsongen, när landet öppnas upp.

Men nu var det inte min påskhelg vi skulle prata om, utan jag ville dels bjuda på några fler bilder från bakom kulisserna på tvådagarsplåtningen med Daily Sports och dels peppa er att vara med i en tävling jag har på Instagram just nu, där du kan vinna en av vårens färgglada outfits från Daily Sports.

Tävling: Vinn färgglad outfit från Daily Sports: Linnet Air Tank och tightsen Dragon Crop (värde 948 kr). Publicera en inspirerande bild på din vårträning, följ @teresealven och @dailysportssweden samt tagga med #dailysportssweden och #sparkibaken så att vi hittar ditt bidrag. Senast den 10 april behöver vi ditt bidrag, då utser vi en vinnare. Du måste ha öppen profil för att kunna tävla.

daily sports swedenIn och tävla och ha chans att vinna denna snygga outfit!

Har du några minuter över i helgen – och det brukar de flesta ha under påskledigheten – träna något du tycker är roligt. Något som ger dig energi och som gör dig glad. Träna gärna tillsammans med andra och träna gärna utomhus. Du kommer få energi, bli pigg och känna att YES nu startar våren!

daily sports swedenVi plåtade ute i onsdags, det var iskallt och mer känsla av vinter än vår. På bilderna tror jag dock att resultatet kommer bli bra. / Hela teamet med fotograf, designer, marknadschef, makeupartist och modeller. / Jag i färgglatt linne och sportbehå. / Bakom kameran när vi har rumpbilder för att visa hur tightsen sitter.