mode-trender

Test: Craft långa löpartights

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Test den

Byxorna efter ett avklarat styrkepass.

Byxorna efter ett avklarat styrkepass.

Vi är ett gäng bloggare som testar och utvärderar träningskläder från Craft. Denna omgång är det löparkläder som testas. Då jag inte springer nu under graviditeten testar jag plaggen under power walks samt cykelpass. Jag använder ofta löparkläder när jag cyklar och därför vill jag att de ska fungera bra för det.

Vi har testat kläderna under ett antal pass och ger feedback till Craft om vad vi tycker om kläderna – både ris och ros – samt presenterar våra åsikter i våra bloggar.

Veckans test består av ett par långa tights med namnet Craft PR Tights i färgen svart/gammelrosa.

Jag har testat byxorna under flera cykelpass, ett styrkepass och under yoga.

Jag gillar, nej förlåt – älskar, de här byxorna. De är mina absoluta favoriter av alla Craftplagg som vi har testat. Anledningen? De sitter skönt på kroppen, de är funktionella under träningen, har snygga detaljer (som blixtlås längst ner, lufthål bakom knäna) samt har en resår upptill som är enkel att vika ner under min gravidmage. Jag hinner knappt tvätta byxorna innan jag åter river ner dem från torkställningen och tränar ett nytt pass i dem – så efter flera tvättar vet jag att de håller sig bra. 

Det finns faktiskt ingenting som jag inte gillar med byxorna. För mig är de allt vad ett par träningstights ska vara.

På en skala från 1-5 ger jag tightsen en solklar femma (tror faktiskt att det är första plagget som får full pott hos mig).

Vill ni läsa de andra bloggarnas recensioner gör ni det här: Kenth, Sara, Sofia, Karin och Emil.

På torsdag kommer nästa recension!

Läs förra veckans recension om två tröjor här.