halsa

The Nike Blast 2012 – Climbing to the top

av Terese Alvén i kategorin Hälsa, Test den

Sorry, there are no polls available at the moment.

Utdrag av söndagens schema.

Äntligen är anmälan till The Nike Blast 2012 öppen, och jag är glad över att kunna meddela att jag fått äran att för tredje gången presentera en cykelklass. Denna gång med titeln ”Climbing to the top”. Och i beskrivningen står det: Hur högt kan du klättra? Hitta det som motiverar dig att ta i det där lilla extra för att övervinna latheten och bli starkare, klättra högre och snart befinna dig på toppen en erfarenhet rikare. I den här cykelklassen hjälper grym musik dig att bestiga bergen och övervinna alla hinder på vägen!

Hoppas du kommer och cyklar med mig, och att du såklart går på en massa annat spännande. Själv har jag redan spanat in en föreläsning med Alex Schulman, en cykelklass med Nils Torring (direkt efter min, men älskar Nils klasser så jag får försöka vara med), en massa Nike Training Club-klasser och en föreläsning med Bingo Rimér som jag vill vara med på.

Jag har älskat att instruera på The Nike Blast och jag ser med stor glädje och förväntan fram emot konventet i Globen. Det kommer att bli grymt!