traning

PT360 – helhetsutbildning för dig som vill jobba med träning och människor

av Terese Alvén i kategorin Träning den

pt360

Igår var jag stolt när jag till tonerna av ”Simply the best” med Tina Turner gick fram och tog emot mitt PT360-certifikat. Jag påbörjade SAFE:s helhetsutbildning inom personlig träning för ett och ett halvt år sedan och nu gick jag äntligen i mål. Jag hade sedan tidigare redan utbildat mig till personlig tränare och kostrådgivare, så det jag fick komplettera med under dessa 18 månader var Kommunikologi basic level (där jag även fortsatte med nivå 2), folkhälsa, stresshantering och säljträning.

PT360 är en utbildning som jag varmt rekommenderar till dig som älskar träning, vill hjälpa andra att nå sina hälsomål och vill utbilda dig till personlig tränare. Det jag gillar extra mycket med just PT360 till skillnad mot att enbart gå PT-delen (vilket är mest vanligt) är att du in helheten på ett helt annat sätt. Det handlar inte bara om träning för att nå ett specifikt mål, det kanske behövs förändring i kosten, andra sätt att tänka eller förhålla sig till saker och kanske hitta nya verktyg och sätt att hitta balans i ens liv för att må på bästa sätt.

pt3601

Grattis säger jag till oss som fick ta emot ett diplom igår. Glöm inte bort att stanna upp och ge dig själv en klapp på axeln. Förutom all hemmaträning, uppgifter och övningar har vi genomfört 430 lärarledda timmar där vi har lärt oss otroligt mycket.

pt3602