tavlingar

Träningsutmaning NTC och Spark i baken

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar, Träning den

Vinn dessa skor i Spark i bakens träningsutmaning!

Nu kära läsare är det dags för en träningsutmaning igen. Förra gången, i november, låg fokus på promenader och löpning. Men nu när vi är mitt i vintern kör vi en utmaning där du kan träna var som helst när som helst. Det enda du behöver är en iPhone och en nedladdning av Nike Training Club (NTC). Nedladdningen är gratis. Jag är ledsen att endast iPhone-användare kan vara med i utmaningen, men tyvärr är android-versionen av NTC försenad. Utmaningen kommer att pågå i två månader januari och februari och vinnaren får ett par NIKE FREE TR TWIST (se bild) till ett värde av 1 100 kr.

Tävlingsregler:
ladda ner NTC till din iPhone om du inte redan har den appen
– ta en skärmdump av dina minutrar (se bild nedan) för att jag ska veta din starttid. (Tryck ner tillbaka/hem-knappen samtidigt som power/sleep så tar telefonen en skärmdump som hamnar i katalogen med bilder)
– mejla mig din skärmdump till sparkibaken@gmail.com och märk mejlet ”NTC bild 1″, skriv namn, skostorlek och adress
– sedan är det bara att träna på i två månader med appen och samla minutrar
– den 1 mars tar du en ny skärmdump med dina minutrar och mejlar mig, märk detta mejl ”NTC bild 2″. Även en kort beskrivning om hur träningen har gått till ska mejlas
– den som har tränat flest minuter vinner. Blir det oavgjort avgör motiveringen. Misstänker jag fusk blir man diskvalificerad från utmaningen.

Ju fortare du tar första bilden desto mer tid har du att samla träningsminuter. Lycka till!

Ta en startbild på dina minuter och skicka till mig.